Aerobics
Body-pump  /  BBB  /  Body-shape  /  Body-aerobics

Iedere maandagavond worden er twee lessen gegeven. De lessen bestaan uit onderstaande onderdelen. Leeftijd is niet belangrijk. Ook je conditie is niet van belang. Iedereen kan aan de lessen mee doen. Zelf bepaal je je eigen niveau binnen de les. Dit doe je door zwaardere gewichten te gebruiken, door grotere passen te nemen of door hoger te springen of niet te springen.
De eerste les start om 18.45 uur, de tweede les start om 19.45 uur. Als je zin hebt om eens mee te doen hoef je niet te bellen, je bent altijd welkom. Aan de kant zitten is er niet bij. Neem een handdoek mee en lekkere sportkleding, je zult zien dat  het een leuke les zal worden. Je zult tevreden en voldaan naar huis gaan.
De volgende onderdelen komen aan bod. Iedere week zal de nadruk op een ander onderdeel liggen. Wat vooral belangrijk is, is dat jouw niveau bepalend is en niet het niveau van de groep.

Body pump
Met Bodypump versterk je je spieren met krachtoefeningen. Je traint met losse gewichten en een matje voor grondoefeningen. Door hoog energieverbruik bereik je een maximaal resultaat. Een ideale training voor spieropbouw en om snel in vorm te komen. Voor beginners en gevorderden. Je bepaalt zelf de intensiteit per oefening.

BBB
De drie B’s staan voor benen, billen en buik. In elke les worden deze figuurbepalende spiergroepen getraind met gebruik van verschillende materialen. Er wordt gewerkt met krachtige bewegingen op vrolijke muziek. Een strakke core voor een betere houding en een mooier figuur!

Body shape
Dit is een actieve vorm van figuurverbetering met gebruik van gewichtjes maar zonder springoefeningen. Je traint je hele lichaam en richt je vooral op spierconditie. Voor iedereen toegankelijk.

Body aerobics
Dit  is de energieke workout die je een bevrijdend en fit gevoel geeft. Met behulp van eenvoudige bewegingen op goede muziek en een enthousiaste  instructrice word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht.

 
    • Aerobics
    • Body-pump
    • body-shape
    • benen billen buik